Analýza VMware prostředí zdarma jako reakce na COVID-19

Společnost Runecast se odhodlala podpořit nejen zdravotní instituce, které v současnosti čelí velmi vypjaté situaci. Do odvolání jsou zdarma k dispozici následující dvě kampaně pro uživatele VMware.

Analýza VMware Horizon

První zajímavou nabídkou je analýza VMware Horizon prostředí. Aktuálně vzhledem k strmému nárůstu požadavků na vzdálené připojení uživatelů, práci z domova a vzájemnou spolupráci, dochází k neplánovanému přetížení tohoto prostředí. S pomocí nástroje Runecast Analyzer získáte možnost identifikovat úzká hrdla prostředí pro virtualizaci a také předejít kritickým výpadkům a omezením.
Jako pomoc v boji s COVID-19 získáte of firmy Runecast plnohodnotnou licenci platnou do 15. září 2020.

Analýza VMware datacentra pro zdravotní organizace

Speciálně pro oblast zdravotnictví nabízí Runecast plnou licenci pro analýzu kompletního virtuálního prostředí za účelem jeho optimalizace a eliminace rizika omezení nebo výpadku poskytovaných služeb. Jednoduše tak můžete zjistit, kde má vaše virtuální prostředí zatím třeba i skrytá slabá místa a s předstihem je vyřešit.

 

runecast.gif

 

I pokud máte v současnosti plnou agendu, vřele doporučujeme zažádat si o tyto licence a až nejhorší vlna přejde, získáte perfektní nástroj na zlepšení dostupnosti vašeho virtuálního prostředí. Stačí si založit účet (https://portal.runecast.com/registration) a pak nás kontaktovat. My zařídíme aktivaci licencí na vašem právě zřízeném účtu a také rádi pomůžeme se samotnou analýzou. 

 

Autor: Zdeněk Kopta, březen 2020